onsdag 21. januar 2009

Nytt kull, nye muligheter.

Ja dere, i dag er det møte, og tema for møte er det nye konf. kullet.
Det er vel og bra, det blir litt rart, for i år kjenner jeg nesten ingen fra starten av, i motsettning til i fjord, da jeg kjente over halvparten grunnet min søster. Det er kick off til helgen, og jeg har store problemer med å bestemme meg for hvordan jeg vil være leder i fjord. jeg har funnet ut at jeg i grunn var fornøy med den måten jeg var leder på i fjord, men har funnet ut at det ikke blir like lett, når jeg ikke kan noen navn, eller vet hvordan noen oppfører seg...

Oppskrift på en god leder:
allsidig og kar som plommen i egget for nye utfordringer. kul i den forstann at man henger med konfisene, ikke bare lederne. kul, men konsekvent så alle er klar over at du er leder og at det er en rolle man skal fylle ut, og konfisene respekterer. tolerant ovenfor heller dårlige ledere og konfiser... Blid og førnøyd. har persongrendser som ikke er for små, heller ikke for store. behov for heller lite søvn på f.eks. leir :) Kan planlegge og begrunne.
+++++ kunne sikkert fortsatt sånn veldig mye lengere, men siden det ikke er noen som kommer til å klare å oppfylle alle kravene uansett så gidder jeg ikke. (for ditt eget beste! jeg vil jo ikke at du skal føle deg som en dårlig leder)

I helgen, som jeg har nevnt tidligere, er det konf. kick off :) jeg gleder meg ganske mye faktisk og tror det blir bra å få starte opp igjen. jeg lurer på hvem av ltf'erne som faktisk blir med som ledere.(og hvem som ikke blir med) jeg er i alle fall glad for å ha med INGVILL:D:D:D og Ingrid, og forhåpentlig vis Tilde (:
Lurer på hvordan vi skal presentere oss. i fjord gikk vi "the runway" og gjorde en liten oppstilling midt på scenen. det var kult fordi jeg følte meg veldig trygg, men i år... jeg er ikke helt sikker...
ah, du sitter sikkert å tenker KJEDELIG! og ja, det er kanskje ikke så kult å lese om min usikkerhet.... hvem vet :p

Men nå skal jeg tilbake på skolen... det vil si, jeg skal få øynene mine opp på læreren igjen... :)

Ingen kommentarer: